“PARIKAN JOWO”

Ana kinjeng dipangan kethek.. Ayune parasmu diajeng, jan marai batreku entek..

Nyekel welut sambi makani gajah.. Yen isane mung gelut wis rasah sekolah

Tuku gethuk dibungkus kertas. ra iso ngantuk merga kelingan sliramu, mas.

Tuku gethuk kleru minyak telon,mata ngantuk njaluk kelon

Nyimpen bakwan neng njero gentong.. Rekane malam mingguan malah digodho bencong

Ngetok bumbung nggo cagak prau layar, aku mong ngambung thok Mbak nek liyane gak kuat mbayar

Kinjeng menclok neng kawat.. Esemmu diajeng, jan marai ayanku kumat..

Tuku asu numpak pit jengki, koe ayu nek gelem ditumpaki

Mangan acar ning tegalan, nadyan aku duwe pacar tp ra tau malam mingguan

Mba niken klolodhen apel.. Hey, have a nice weekend people..

Sinta Jojo Ngombe Autan.. Kerjo yo kerjo, tapi ojo lali jumatan…

Mangan sego megono lawuhe oseng pare.. Diajeng sing adoh ono kono, sliramu kepriwe kabare..

“Tuku jambu, neng pasar tawangmangu…

“Duh cah ayu, tresnoku mring slirahmu…

“Ono surgo,ono Neroko..

“Pengen surgo, Mulo ngajio…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s